Levertijd & verzendkosten


In welke landen kan ik mijn bestelling ontvangen?
Op dit moment is het mogelijk om je bestelling op een Nederlands en Belgisch postadres te ontvangen.

Verzendmethode

Bestelwaarde

Bezorgkosten 

Levertijd

PostNL 

DHL

PostNL & DHL

 

 

€ 0,- tot € 50,-

€ 0,- tot € 50,-

€ 75,- en hoger

€6,95

€ 5,75

Gratis bezorging

1-4 werkdagen

1-4 werkdagen

1-4 werkdagen

Kan ik mijn aankoop op een ander adres laten bezorgen?
Ja, dat kan. Tijdens het bestellen van de door jou uitgekozen producten wordt gevraagd of je het pakket op een ander adres dan het contactadres wilt laten bezorgen. Als je het bestelproces eenmaal hebt afgerond en daarin niet hebt aangegeven dat je de producten op een ander adres wilt laten bezorgen, kunnen wij dat helaas niet meer voor je terugdraaien. Je kunt het pakket ook op een adres buiten Nederland zoals België laten afleveren. Vanuit de Magnifiek Kappers Online Store leveren wij momenteel in Nederland en België.

 

Wanneer wordt het pakket afgeleverd?
Je ontvangt jouw bestelling binnen 1 tot 4 werkdagen thuis bezorgd. De bezorgtijden zijn tussen 9:00 en 21:00 uur. Tijdens feestdagen zijn er aangepaste levertijden van toepassing. 

 

Wat als ik niet thuis ben?

Het pakket wordt twee keer aangeboden, dus ben je de eerste keer niet thuis, dan komt PostNL nogmaals langs. De bezorgtijden zijn tussen 9:00 en 21:00 uur. Na twee mislukte pogingen tot aflevering kan een pakket worden opgehaald bij een PostNL servicepunt of postkantoor. Bekijk op www.postnl.nl de PostNL servicepunten in Nederland. Als het pakket na drie weken niet is opgehaald, wordt het teruggestuurd naar Magnifiek Kappers, Molenhoekpassage 22,  5242 CZ Rosmalen.