• Gratis bezorging vanaf € 75,00
  • 10% korting op ACTIE producten!

Team

 

GEÏNSPIREERD DOOR PASSIE & AMBITIE


Ons team bestaat uit gemotiveerde, creatieve &  enthousiaste lieve mensen. 

Mensen die hun vak verstaan en elke keer weer vol overgave een geweldig eindresultaat neerzetten.

Salon Eigenaar

Danielle

Salon Eigenaar 

Joyce

Marley

Hi, ik ben Marley en ben sinds 2018  werkzaam bij Magnifiek Kappers voor 3 dagen in de week.  Het kappersvak is voor mij nog steeds het mooiste vak. De creativiteit en vooral de omgang met mensen en de daarbij behorende gesprekken maken het vak zo speciaal. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat mensen zich bij ons op hun gemak voelen.

 

Liefs Marley

Noortje

Hi, ik ben Noortje en sinds 2018 werkzaam bij Magnifiek Kappers. Dit doe ik elke dag met heel veel passie & plezier. Wat ik het allerleukste vind, is om samen met de klant, mijn creativiteit te gebruiken om u te laten stralen. U kunt bij mij een afspraak inplannen voor 3 dagen in de week. Ik hoop u snel te zien in de salon. 

 

 Liefs Noortje

 

Nina

Hé, ik ben Nina. Ik ben sinds 2019  werkzaam bij Magnifiek Kappers. Samen met mijn collega´s, zorg ik ervoor dat uw haar word gewassen en verzorgd wordt  in een van onze massagestoelen. 

Ik hoop U snel te zien bij ons in de salon om mijn passie en creativiteit met u te kunnen delen.

 

Liefs Nina

Marit

Hi, ik ben Marit. Ik ben sinds 2021  werkzaam bij Magnifiek Kappers en volg daarnaast de 1e jaars kappersopleiding op het KW1C in 's-Hertogenbosch tot  Allround Haarstylist. Ik vind het erg leuk om mensen mooi te maken en om te zien dat ze met een blij gezicht de deur uit gaan!

 

 

Liefs Marit


'Sfeer impressie' van de Salon