• Gratis bezorging vanaf € 75,00
  • 10% korting op ACTIE producten!
Home » Team & Salon

Team

 

GEÏNSPIREERD DOOR PASSIE & AMBITIE


Ons team bestaat uit gemotiveerde, creatieve en enthousiaste lieve mensen. Van Junior Stylist A, Haarstylist tot Allround Haarstylist.

Mensen die hun vak verstaan en elke keer weer vol overgave een geweldig eindresultaat neerzetten.

Salon Eigenaar

Danielle

Salon Eigenaar 

Joyce

ALLROUND HAARSTYLIST

Marley

Hi, ik ben Marley en ben 4 jaar werkzaam bij Magnifiek Kappers voor 3 dagen in de week.  Het kappersvak is voor mij nog steeds het mooiste vak. De creativiteit en vooral de omgang met mensen en de daarbij behorende gesprekken maken het vak zo speciaal. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat mensen zich bij ons op hun gemak voelen.

 

Liefs Marley

ALLROUND HAARSTYLIST

Tanja

Hi, ik ben Tanja en als kapster werk ik iedere dag met passie om ú te laten stralen. Met mijn specialiteit voor fijn haar en het knippen van (angstige) kinderen, kan ik met mijn creativiteit  van niets  zelfs iets maken!

 

Lieve groet en graag tot ziens!

 ALLROUND HAARSTYLIST

 Noortje

Hi, ik ben Noortje en 4 jaar werkzaam bij Magnifiek Kappers. Dit doe ik elke dag met heel veel passie & plezier. Wat ik het allerleukste vind, is om samen met de klant, mijn creativiteit te gebruiken om u te laten stralen. U kunt bij mij een afspraak inplannen voor 3 dagen in de week. Ik hoop u snel te zien in de salon. 

 

 Liefs Noortje

 

ALLROUND HAARSTYLIST

Maxime 

Hi, Ik ben Maxime, en werk alweer 5 jaar met heel veel passie & plezier bij Magnifiek Kappers.  Ik vind het heel leuk om gezellig te kletsen met klanten en zorg er dan ook altijd voor dat u tevreden bent met een kapsel dat ook daadwerkelijk bij u past! Verder hecht ik veel waarde aan gezond haar en geef ik u graag advies over hoe u uw haar thuis kunt onderhouden. 

 

Liefs Maxime

ALLROUND HAARSTYLIST

Bo

Hoihoi, ik ben Bo en ben al 6 jaar werkzaam bij Magnifiek Kappers. Van kinds af aan heb ik al passie voor het mooi maken van haar, en doe het nu nog elke dag met plezier. Voor een mooie nieuwe kleur of een mooi geknipte coupe kunt u bij mij terecht. Graag zie ik u snel bij mij in de stoel! 

 

-x-  Bo

ALLROUND HAARSTYLIST

Michelle

Hoi! Ik zal me even voorstellen, ik ben Michelle . Het leukste vind ik dat ik klanten mag voorzien van een mooie nieuwe  coupe en ondertussen gezellig een praatje met de mensen kan maken. Het allerfijnste is dan ook dat klanten tevreden de deur uitgaan! Ik ben werkzaam bij Magnifiek Kappers van Dinsdag t/m Zaterdag. Hopelijk zie ik u snel! 

 

Michelle 

ALLROUND HAARSTYLIST

Indy

Hi, ik ben Indy. Ik werk sinds kort bij Magnifiek Kappers, aandacht en zorg staat bij mij op nummer 1, samen met de goede sfeer in de salon hoop ik u snel te zien bij ons.

 

Liefs Indy

HAARSTYLIST

Nina

Hé, ik ben Nina. Ik ben sinds 2 jaar werkzaam bij Magnifiek Kappers. Samen met mijn collega´s, zorg ik ervoor dat uw haar word gewassen en verzorgd wordt  in een van onze massagestoelen. 

Ik hoop U snel te zien bij ons in de salon om mijn passie en creativiteit met u te kunnen delen.

 

Liefs Nina

JUNIORSTYLIST  A

Marit

Hi, ik ben Marit. Ik ben sinds 1 Juli werkzaam bij Magnifiek Kappers en volg daarnaast de 1e jaars kappersopleiding op het KW1C in 's-Hertogenbosch tot  Allround Haarstylist. Ik vind het erg leuk om mensen mooi te maken en om te zien dat ze met een blij gezicht de deur uit gaan!

 

Liefs Marit


'Sfeer impressie' van de Salon