Natural Self Tan Spray

Tan of Oz is EEN NATUURLIJKE HOOGWAARDIGE SPRAY 


Wij geloven dat iedere persoon door zijn persoonlijke en unieke uitstraling mooi is. Maar wij geloven niet in een schoonheidsideaal.

Een ideaal heeft een definitie, het is beperkend en uitsluitend. Ware schoonheid kent echter geen grenzen, geen beperkingen.

Schoonheid is veelzijdig en kan zich elke dag, elk uur, elke seconde veranderen.
Schoonheid is altijd verbonden met jouw stemmingen, met jouw gevoelens die soms sterker, soms zwakker zijn.

Gevoelens die met elkaar concurreren, elkaar soms versterken. En soms kan een gevoel eenvoudigweg alles overheersen.
Schoonheid is niet altijd voor de hand liggend. Soms moet je ernaar zoeken…  maar het is nooit eenvoudig gereduceerd tot het perfecte lichaam,

de juiste curve van de wenkbrauw of de vorm van de ogen.
Natuurlijk, schoonheid is iets wat je uitstraalt wanneer je jezelf prettig voelt. Maar het is ook iets dat de mensen van wie je houdt altijd kunnen voelen,

zelfs onder de diepste laag van emoties.
Schoonheid heeft te maken met zelfrespect. Het heeft iets magisch.

En dit magische licht kan soms zelfs de mensen om je heen laten stralen.

Wij geloven erin.

Gebruikersadvies:

Voor gebruik de fles goed schudden en de spray met een afstand van 30 cm op de droge huid (handen, decolleté, gezicht) aanbrengen in een vloeiende beweging. De vernevelde nevel kan met de Brush of Oz – kwast nog zachtjes worden ingewerkt op de huid en zou vervolgens ongeveer 5 minuten moeten drogen en in de huid moeten trekken. TIP: Föhnen verkort de inwerktijd.

 

GEEN voorafgaande peeling en GEEN vocht inbrengende crème nodig! Na ongeveer 4 uur komt het volledig tot zijn recht en blijft het tot 5 dagen zitten. Tan of Oz is dermatologisch getest, wordt aanbevolen door artsen, dermatologen en huidspecialisten, en is geschikt voor alle huidtypen.

Voor toepassing op armen, benen en lichaam wordt de Glove of Oz aanbevolen:

 

Spray het Mousse of Oz rechtstreeks op de handschoen (Glove of Oz) en wrijf het vervolgens gelijkmatig uit op de gewenste plaatsen.

GERELATEERDE PRODUCTEN